divendres, 18 de desembre del 2020

EXPERIMENTACIÓ: L'AMPOLLA MÀGICA

 Benvolgudes famílies!

Una vegada més us volem mostrar una de les últimes activitats que hem fet al taller d'experimentació: l'ampolla màgica (o l'ampolla de color, el pot de la calma ...).

Primer, vam omplir les nostres ampolles amb aigua. Després, vam ficar-hi paper de seda de color (cadascú va escollir el color que va voler) i vam veure com l'aigua es tenyia! Va ser màgia! Llavors perquè tingués una mica de "brilli brilli" hi vam posar purpurina i també unes estrelles.

Els dies que la vam tenir a la classe la vam fer servir per relaxar-nos i el dia de psico en les vam portar a la sala per fer una sessió a les fosques. Vam portar de casa uns lots que, després de passar la quarantena, els vam fer servir per il·luminar les ampolles quedant-nos a les fosques. Va ser molt emocionant i divertit! També, vam introduir altres materials com teles de color i els mòduls de psicomotricitat per fer-nos cabanes i casetes.

Les mestres estem segures que aquestes sessions a les fosques quedaran en el record dels petits i de les petites per sempre!

Cliqueu aquí per veure les fotos! FINS AVIAT!

P3A                                                                                 



                                                                                                                                                          P3B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada