divendres, 18 de desembre del 2020

ACTIVITATS DE P3 PRIMER TRIMESTRE

 Benvolguts i benvolgudes!

Ara que ja s'ha acabat el trimestre, els Patufets i les Patufetes de P3 us volem mostrar algunes de les activitats que hem fet durant aquest primer trimestre, tan maco però tan dur a la vegada. 

Després d'una bona adaptació a l'escola, vam començar a treballar alguns dels hàbits i rutines que ens ajudarien a continuar avançant en la nostra autonomia i desenvolupament. Una de les rutines que més ens agrada és fer el bon dia!

També vam començar a treballar la tardor i una de les activitats que més ens agrada són les plàstiques a través de les quals desenvolupem la nostra creativitat i imaginació. Paral·lelament, hem fet altres activitats plàstiques igual de divertides e interessants.

Dues tardes a la setmana fem racons de matemàtiquesracons de llengua, us deixem una mostra d'algunes activitats que hem fet. Si voleu veure més exemples dels racons, busqueu el post que van fer Les 7 cabretes i el llop sobre això. Igualment, hem treballat el grafisme i la psicomotricitat fina, fent els traços vertical i horitzontal, el número 1 i el cercle.

Una altra tarda a la setmana fem el taller d'experimentació. Aquí podeu veure com vam manipular i jugar amb la sal. En altres posts us hem ensenyat l'experimentació amb pasta i amb l'ampolla màgica.

A més, en alguna sessió de psicomotricitat fem circuits per treballar l'equilibri, el salt, etc. Ens ho passem super bé!

Com veieu, a P3 fem moltes coses! Recordeu que aquestes fotos són una petita mostra del que estem fent aquest curs a l'escola i que, de vegades, no surten tots els nens i nenes perquè hem d'estar per ells i elles mentres fem l'activitat.

Esperem que us agradin i ens deixeu un 💗 a l'àlbum i/o comentaris!

Fins aviat!

Sonia, Cristina, Jéssica, Tània i Clara

PD. Per veure els àlbums de fotos cliqueu a les paraules en color del post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada