diumenge, 29 de novembre del 2020

TEATRE A L'AULA: EN PATUFET (P3B)

Benvolgudes famílies!

Us presentem els videos i les fotos del teatre que vam realitzar a l'aula sobre el conte del Patufet. Com ja sabeu, aquest conte dóna el nom a la nostra aula i és el fil conductor del projecte que estem realitzant aquest trimestre.

Aquesta activitat s'emmarca dins de les tres àrees curriculars que treballem a l'Educació Infantil: la descoberta d'un mateix i dels altres, la de comunicació i llenguatges i la de descoberta de l'entorn. Hi estan incloses totes les capacitats que hem de desenvolupar al llarg del cicle: ser i actuar de forma autònoma, pensar i comunicar, descobrir i tenir iniciativa i conviure i habitar el món. Veieu que és molt important el teatre i les representacions en la vida dels nostres infants!

Vam començar el dia identificant les emocions que hi han en el conte. Nosaltres vam estar parlant sobre l'alegria o l'estar content (quan el Patufet pot anar a comprar sol i a portar el dinar al pare), la por (quan comença a tronar i a ploure i el Patufet es fica sota de la col o quan es troba dins de la panxa del bou i no pot sortir), la tristor (quan està dins de la panxa del bou i vol estar amb els seus pares) i la sorpresa (quan la mare veu que el Patufet és capaç de ser autònom i quan els pares veuen sortir volant al Patufet de la panxa del bou).

Després d'identificar aquestes 4 emocions les vam estar vivenciant a mida que escoltàvem el conte i observant unes imatges que tenim a l'aula. 

A la tarda va ser quan vam intentar fer una mica de teatre amb material improvitzat que teníem per la classe. No tots els infants van voler participar fent d'actors i alguns van repetir. Com veureu, hi ha un video editat amb la majoria d'escenes del conte cap al final de l'àlbum i també altres fotos i vídeos d'altres actuacions que vam fer posteriorment. Les escenes del video editat són de la primera vegada que ho vam fer. Per ser nens i nenes de P3 ho van fer molt bé!

Com ens va agradar tant ho tornarem a repetir un altre dia a veure si s'animen més Patufets i Patufetes a participar-hi.

Us deixem aquí l'enllaç a l'àlbum. Esperem que us agradi!

Classe del Patufet



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada