diumenge, 22 de novembre del 2020

ACTIVITATS DE P3

Benvolgudes famílies!

Us volem explicar algunes de les activitats que hem portat a terme aquesta darrera setmana a les classes de Les 7 cabretes i el llop i a la d'En Patufet, algunes de les quals haureu pogut veure prèviament a l'Instagram de l'escola (@escolacancladellas).

EXPERIMENTACIÓ AMB PASTA

Les mestres vam disposar vàries safates amb diferents tipus de pasta com sèmola, espirals, espaguetis, galets, ... i vam distribuir els infants en grups de 3-4. La consigna era jugar lliurement i els i les peques van gaudir moltíssim! Clicant a les fotos podreu veure'n els àlbums.

 

CONSTRUCCIONS A PSICOMOTRICITAT

Cada setmana treballem coses diferents a l'estona de psicomotricitat. Aquesta setmana vam deixar volar la imaginació amb les estructures que tenim per fer construccions. La classe estava distribuïda en 6 racons amb diferents materials on els nens i les nenes s'hi anaven apropant en funció dels seus interessos mantenint la distància de seguretat. Els infants poc a poc van anar descobrint les propiepats de cada material i creant el seu món. Hi havien peces de fusta, d'altres magnètiques, d'altres que ens feien veure la classe de colors, ... Cliqueu a les fotos per veure'n els àlbums.


TALLER: "Repensem els racons"

Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans a través d'Educaentorn i gestionat per la Diputació de Barcelona, van venir a fer-nos a la classe aquest taller. La Miriam ens va plantejar 3 racons de joc: el de la cuina, el científic i el mecànic. A cada racó hi havia diferents materials amb els que les nenes i els nens van poder experimentar i fins i tot disfressar-se de l'ofici que es plantejava. Per veure els àlbums de fotos cliqueu a les fotos d'aquí sota.


Esperem que us hagi agradat aquest post! Fins aviat!

Montse, Cristina, Jessica i Sonia




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada