divendres, 21 de febrer del 2020

ESPAIS A L'AULA AMB LES FAMÍLIES DE P5

Benvolgudes famílies!

Aquesta setmana, a més de divertir-nos amb les penyores i les disfresses de la Reina Belluga, hem pogut gaudir de la visita de les nostres famílies a les nostres aules!

La Montse, l'Anna i la Sonia teníem moltes ganes de que les famílies sapiguèssiu com treballen els vostres fills i les vostres filles a l'aula amb la nova metodologia pedagògica que anomenem "espais".

Abans d'explicar-vos-la, les nenes i els nens van explicar les coses que han après de la Prehistòria per després veure'n un vídeo. D'aquesta manera, vam poder comprovar molts dels conceptes i continguts apresos. Després us vam presentar els diferents espais que estaven tots relacionats amb la Prehistòria.

A l'espai creatiu vam realitzar pintures rupestres en un llenç amb pigments fets com a la Prehistòria. A l'espai d'escriure vam confegir la paraula prehistòria amb lletres lligades de foam i vam escriure una frase o paraules relacionades amb el tema que després vam penjar en un mural. A l'espai de raonar vam jugar a 3 jocs: al mèmory de la prehistòria que va confeccionar a casa la Vera de P5A, al joc d'associar coses de prehistòriques i coses actuals i el joc de seqüències temporals d'accions prehistòriques.
A l'espai de pensar vam jugar al joc de cartes de la prehistòria semblant al famós joc de l'UNO i a l'espai de la calma vam poder gaudir de llibres i revistes sobre el tema.

Va ser súper divertit poder compartir aquests moments tots vosaltres. Els nens i les nenes estaven molt emocionats i van gaudir molt!

Per veure les fotos, cliqueu a les imatges.

Fins aviat!

P5A

P5B

1 comentari:

  1. Tarda molt divertida i didáctica amb la lara baiget,esperem poder repetir aviat

    ResponElimina