divendres, 7 de febrer del 2020

Ambients P3

Ja fa unes setmanetes que a P3 hem començat els ambients. Una activitat molt divertida on els infants poden veure diferents materials, jocs, contes...  
Un cop han fet la roda i els han vist tots, es canvien les propostes d'aquests. 
Aquí us deixem una petita explicació de cadascun d'ells. 
Si cliqueu al títol de cada ambient,  us portarà a l'enllaç del drive on hi han les fotos.

Partint d´un element motivador els infants fan hipòtesis sobre el conte que s´explicarà. Després d´explicar-ho, es realitza una activitat relacionada amb el conte (minimon, manualitat...). L'activitat permet a l'infant interioritzar el que s'ha treballat al conte. 

En aquest ambient, els nens i les nenes exploren lliurement diferents objectes i materials a nivell sensorial I perceptiu. Posen en joc tots els sentits, els miren, els oloren, els toquen, els escolten…
L´experimentació permet que l´aprenentatge sigui significatiu pels infants.


A través dels contes treballem i identifiquem les diferents emocions(alegría, tristesa, por, enuig, calma, amor…)  Realitzem  diferents  activitats a partir dels colors, les expressions facials, petites històries, vivències pròpies.… I intentem  fer algunes reflexions de com ens sentim i quines emocions experimentem.

A partir d'històries inventades i diferents materials els infants entraran en el món dels jocs portant-los a terme de forma lúdica. A la segona part de la sessió els infants jugaran de forma lliure. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada