diumenge, 27 de febrer del 2022

CARNESTOLTES 2022

 Hola famílies!

Un any més el divendres 18  (cliqueu per veure les fotos) va arribar el rei Carnestoltes amb els seus i les seves acompanyants de 6è tot fent gresca i xerinola. Aquest any sí que vam poder sortir a la pista i separats per cursos el vam donar la benvinguda a l'escola. Ens va donar les penyores que havíem de seguir si volíem continuar amb la festa!

Durant tota la setmana havíem de venir disfressats diferent cada dia i a la tarda la comitiva del rei Carnestoltes passava per les aules a veure si veníem com ell havia dit o no. L'únic dia que no ho vam poder fer va ser dilluns però perquè vam anar d'excursió a Can Ribas! 

El dimarts vam haver d'anar amb el "crazy outfit", el dimecres del nostre esport preferit, el dijous de platja o de muntanya i el divendres del que vam voler cadascú. Ha estat una setmana molt intensa però també molt divertida! Cliqueu a la icona per veure les fotos que us interessin.


No volem acomiadar-nos sense expressar la nostra preocupació i solidaritat amb tots els nens i totes les nenes d'Ucraïna i les seves famílies, que no ho estan passant gens bé. Nosaltres diem ben alt i clar:  NO A LA GUERRA!

Esperem que aquest horror acabi ben aviat. 
Fins la propera!
Les mestres d'Educació Infantil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada