dimecres, 10 de novembre del 2021

SORTIDA I4 A CAN MONTCAU

 Hola famílies!

Us volem explicar tot el que vam fer a la sortida del dia 9 de novembre els petits i les petites de I4.

Va ser un dia molt especial perquè va ser la primera sortida que fèiem en grup fora del poble. Som la promoció que el curs passat a I3 ens vam quedar sense sortides i altres activitats compartides amb altres grups per culpa de la COVID-19.

Estàvem molt emocionats i emocionades de pujar per primera vegada (per alguns i algunes) en un autocar i marxar a passar el dia sense la mare i el pare. El viatge tant d'anada com de tornada va ser molt tranquil. Quan vam arribar a Can Montcau ens van rebre els monitors i monitores i ens van assignar un espai on esmorzaríem i dinaríem. Després d'esmorzar (i abans també, clar) ens vam rentar molt bé les mans perquè anàvem a fer panellets

La Carme ens va explicar quins ingredients ens feien falta i ens va posar una mica de màgia al cap per ajudar-la a fer la massa des de la distància (ella estava en una taula en front de nosaltres). Després vam fer els panellets i ens vam tornar a rentar les mans. En sortir, vam a anar a buscar castanyes per la Maria Castanyera que resulta que estava allà amagada al bosc! Li vam portar les castanyes i li vam cantar la cançó. 

Després vam anar a fer una passejada pel bosc i vam recollir un munt de tresors que ens vam emportar a l'escola. Va arribar l'hora de dinar amb prèvia rentada de mans i després ens vam retrobar amb la Maria Castanyera que ens va portar les castanyes torrades! Estaven boníssimes! Després vam tenir una miqueta de temps lliure i vam tornar a l'escola.

Un dia que segur que ens quedarà al cor per sempre!

Mireu les fotos i si us han agradat ens podeu deixar un comentari o un cor.

Fins aviat!

          Gossos i gosses                              Cavalls i Eugues

2 comentaris:

  1. Quin dia més meravellós. Tenien moltes ganes de fer una sortida! I com heu dit de pujar a un autocar. Gràcies per programar i acompanyar als nostres petits en aquestes aventures tan enriquidores. ❤️

    ResponElimina
  2. Una súper aventura de la tardor! Segur que s'ho han passat molt bé. Gràcies!!

    ResponElimina