dijous, 18 de març del 2021

TALLERS DE COEDUCACIÓ A L'EDUCACIÓ INFANTIL

Hola famílies!

durant aquest segon trimestre l'Àngela, el Quico, l'Edurne i l'Aurea de la Cooperativa Cúrcuma ens han vingut a fer uns tallers molt interessants sobre coeducació.

Sessió 1: Ens van parlar de les emocions a partir del conte "Així és el meu cor" (ed. Brúixola). Després vam fer una mica de teatre per reconèixer l'emoció que sentíem davant d'una situació concreta. Ens plantejaven la situació i havíem de dir quina emoció sentíem mitjançant un color de la "màquina de les emocions" (la relació color-emoció era semblant a la del conte "El monstre de colors"). 

Sessió 2: vam representar el conte "Amb en Tango som tres" (RBA Libros) i vam parlar de la diversitat de famílies que ens podem trobar a la nostra societat. Després vam acabar la sessió fent un dibuix de la nostra família.

Sessió 3:  Ens van explicar el conte "Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?" (Thule Ediciones) i vam fer un petit experiment fent teatre. Dins d'una bossa molt gran el Quico i l'Àngela portaven un munt d'objectes que eren seus però que havien oblidat si eren d'ell o d'ella. Ens van anar preguntant de qui era cada cosa i se les van anar posant. Quan vam acabar va resultar que gairebé totes les coses que havíem assignat a l'Àngela eren del Quico i a l'inrevés! 

Aquí us deixem les fotografies de les sessions per classes. Esperem que us agradin, a nosaltres ens va encantar! Ens podeu deixar comentaris i preguntes a les fotografies o en el blog.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada