diumenge, 4 d’octubre del 2020

PRIMER DIA DE PSICOMOTRICITAT A P3

Estimades famílies,

aquesta passada setmana els nostres Patufets i Les 7 Cabretes i el llop van començar les sessions de psicomotricitat. S'ho van passar d'allò més bé construint els seus propis circuits i jugant amb els companys i les companyes. 

Tant la psicomotricitat gruixuda com la fina són molt importants per al desenvolupament dels nens i de les nenes. Ajuden, entre d'altres coses, a ser més autònoms i, en el cas de la psicomotricitat gruixuda, a tenir un major control sobre el propi cos. No només es practica a la sala de psicomotricitat sino també en el pati, en el camí d'anada i tornada a l'escola o qualsevol altre lloc, fent excursions, etc. Es tracta de córrer, saltar, enfilar-se, etc. coordinant desplaçaments i moviments diferents, treballant i millorant l'equilibri, etc.

La psicomotricitat és un bon moment per treballar determinats hàbits que fomenten l'autonomia dels infants i la millora de la seva autoestima. Practiquem el treure i posar sabates, recordem les normes abans de començar, en acabar netegem i recollim el material ...

Us recordem que: 

- El dia de psicomotricitat de P3A són els dilluns i el de p3B els dimecres, ambdós dies pel  matí.

- Per ajudar a la vostra filla i al vostre fill a fomentar l'autonomia cal que vinguin amb sabates de velcro així com portar xandall i mitjons antilliscants posats per estar còmodes. Aquest dia no caldrà portar la bata posada de casa (poseu-la a la motxilla), se la posaran després de la sessió. 

- Mentres mig grup fa la psicomotricitat amb la tutora, l'altre mig es queda a l'aula fent anglès amb la Marta.

Us convidem a veure unes quantes fotos d'aquest primer dies de "psico". Cliqueu a la foto de la vostra classe per entrar.

  👈P3A                                                                                                                                

👇P3B                                                                                                    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada